Info

SPINWEB

uw netwerk voor succesvol detacheren!


Spinweb is voor succesvolle ICT-detacheerders die 15% meer omzet willen genereren. Spinweb is het commerciële platform om vraag & aanbod te matchen van deskundig ICT-personeel in dienst bij een specialistisch ICT-bedrijf (het Funda van ICT-detacheerders).

We winnen het van LinkedIn en zelf gemaakte bulkmails
om matches te maken, doordat wij een betrouwbaar netwerk zijn van gekwalificeerde ICT-bedrijven die op ons unieke matchplatform en onze informele netwerkevents, hecht samenwerken om aanvragen van klanten in te vullen.

Spinweb bestaat 20 jaar. Ze is ontstaan is uit de ICT-detacheringsmarkt en heeft meer dan 3.000 ICT-professionals in haar netwerk. Onze klanten vertegenwoordigen een omzetwaarde van 225 miljoen op jaarbasis, waarvan 15% is geïnitieerd op Spinweb. Dit betekent dat er jaarlijks 30 miljoen euro dealwaarde in ons netwerk rondgaat.

Instappen? Bel vandaag nog naar 070 - 362 33 17  of vul ons contactformulier in. 

 

Registreer uw bedrijf

Aan het registreren als gastbezoeker om CV's te mogen zitten geen kosten verbonden indien u eindklant bent of aanvragen van een aantal directe eindklanten invult. Heeft u ICT-personeel te detacheren, dan wordt u liever kwaliteitslid.

Registreer nu uw bedrijf
Aanmelden kan als uw bedrijf minimaal 1 jaar actief is. Daarnaast dient uw bedrijf minimaal 5 ICT-professionals in dienst te hebben en/of grote eindklanten via raamovereenkomsten te bedienen (detacheerders zonder personeel, brokers). Ervaring leert dat voor deze bedrijven Spinweb het beste werkt. ZZP’ers vallen buiten onze doelgroep.

Referenties

Acknowledge | ICT bedrijf met focus op innovatie "Het werkt gewoon."
Ventus | De juiste koers in complexe projecten "Op Spinweb vind je echte aanvragen en goede ICT-professionals."
Pimarox | Kwaliteit in ICT 
Itera |
Professionals in ICT & Finance
en natuurlijk alle andere bestaande leden....kijk bij ICT-dienstverleners welke bedrijven al meedoen.
Advertorial
Social